Ízleld meg Indiát muffin

Hozzávalók:

1 répa
1 közepes zeller
1 maréknyi rukkola saláta
3 tojás
10 dkg szezámliszt
5 dkg füstölt kecskesajt
5 dkg parmezán
1 mokkáskanál szódabikarbóna
1 púpos evőkanál liba- vagy kacsazsír
fűszerek: só, bors, színes bors, curry


Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 170 fokra.
A zellert és a répát megpucoljok és durvára reszeljük, a ruccolát pedig felaprítjuk, majd egy nagyobb tálba teszünk mindent. Hozzáadjuk a 3 felvert tojást, a szódabikarbónát, és valamint az olvasztott zsíradékot és összekeverjük. Ezután jöhetnek a fűszerek, megszórjuk kevés sóval, borssal, kicsi színes borssal, majd egy mokkáskanál curryt is adunk hozzá. Végül belekeverjük a szezámlisztet, és ha ezzel is megvagyuk beleszórjuk az apró kockákra vágott kétféle sajtot. Muffinformákba kanalazzuk és körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.