Ugrás a fő tartalomra
Almás avokádó salát tojással
Hozzávalók:
- 1 alma
- 1 avokádó
- 1 maréknyi ruccola saláta
- 5 dkg diós sajt (Brie)
- fél citrom leve
- 1 teáskanál borecet
- 2 főtt tojás
- fűszerek: só, bors, chili paprika, pertrezselyem
Elkészítés:
Az almát és az avokádót megpucoljuk és egyforma kockákra vágjuk, majd egy tálba tesszük. Meglocsoljuk 1 teáskanál borecettel, és fél citrom levével. Hozzáadjuk a fűszereket: kicsi só és chilipaprika, sok bors, és 3 szál frissen aprított petrezselyem. Az egészet összekeverjük és a végén adjuk hozzá a ruccola salátát. Tálaláskor a tetejére morzsoljuk a diós sajtot, mellé tesszük a főtt tojás szeleteket.