Almás avokádó salát tojással

Hozzávalók:


  • 1 alma
  • 1 avokádó
  • 1 maréknyi ruccola saláta
  • 5 dkg diós sajt (Brie)
  • fél citrom leve
  • 1 teáskanál borecet
  • 2 főtt tojás
  • fűszerek: só, bors, chili paprika, pertrezselyem



Elkészítés:

Az almát és az avokádót megpucoljuk és egyforma kockákra vágjuk, majd egy tálba tesszük. Meglocsoljuk 1 teáskanál borecettel, és fél citrom levével. Hozzáadjuk a fűszereket: kicsi só és chilipaprika, sok bors, és 3 szál frissen aprított petrezselyem. Az egészet összekeverjük és a végén adjuk hozzá a ruccola salátát. Tálaláskor a tetejére morzsoljuk a diós sajtot, mellé tesszük a főtt tojás szeleteket.