Gombás tojáslepény

Hozzávalók:

1 bögre szegfű gomba ( jó bármilyen más fajta, de erdei gombával igazi gourmet)
2 tojás
1 teáskanál kókuszzsír
fűszerek: só, bors


Elkészítés:

Ez a hagyományos tojásrántotta recept gourmet változata. Tudom nem nagy újdonság egy rántotta, de én még sem tudom megunni. Imádom a gombás rántottát :) 
Amitől gourmet, hogy a gombát nem dinszteljük elő,és ettől megmarad az intenzív ízharmónia. Ezért érdemes minőségi gombát használni.
A tojásokat felütjük egy tálba, alaposan felverjük és megsózzuk. A gombát megmossuk, (ha nem szegfű gombát használunk, akkor azt felszeleteljük, a szegfűgombát nem kell) majd ízesítjük sóval, borssal. Egy serpenyőben a kókuszzsíradékot felolvasztjuk és ha elég meleg már, akkor beleöntjük a felvert tojások felét. Félig megsült állapotában rászórjuk a gombát és a tojás másik felét is a serpenyőbe öntjük! Aranysárgára sütjük! Friss idény zöldségekkel fogyasztjuk!