Citromhab málnával

Hozzávalók:

3 dl frissen facsart citrom leve (kb. 3 db nagyobb citrom)
3 db citrom reszelt héja
2,5 dl kókusztej
0,5 dl víz
3 db tojás fehérje
1 teáskanál zselatin
2 evőkanál édesítő
2 evőkanál pirított mandulaforgács



Elkészítés:

A zselatint oldjuk fel a hideg vízben, adjuk hozzá a felforralt kókusztejet, és kevergessük míg a zselatin teljesen fel nem oldódik. Tegyük hozzá az édesítőszert, a citromlevét és a citromhéját is. Hagyjuk kihűlni, majd betesszük a hűtőbe, hogy egy kicsit megdermedjen, de ne túlzottan, ezért 1 óránál többet ne pihenjen a hűtőben. 
Addig a tojások fehérjét kemény habbá verjük és amint kivettük a citromhabot a hűtőből azt is átdolgozzuk a habverővel, majd lassan összeforgatjuk a tojáshabbal. 
Csinos kis poharakba töltjük, málnával és mentalevelekkel díszitjük. Elegáns desszert!